Portret van het bruidspaar

Trouwfotograaf Groningen

MIJN WERKWIJZE

Hoi! Wat leuk je te ontmoeten! Ik ben Michèlle, Fine Art portret en trouwfotograaf uit Groningen. De stijl van mijn fotografie is te omschrijven als tijdloos, elegant, romantisch en licht. Ik houd ervan om de liefde tussen twee mensen te fotograferen en ieder persoonlijk liefdesverhaal op z’n allermooist vast te leggen.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Groningen met een lichte en romantische stijl? Ik ben gevestigd in Groningen en werkzaam door heel het land. Je kunt mij boeken voor een loveshoot of een vastleggen van jullie bruiloft. Ga je trouwen in Groningen, of willen jullie je verloving vastleggen voor de mooiste save to date foto’s? Ik kom graag met jullie in contact om meer te horen over jullie en jullie plannen voor de grote dag!

INVESTERING

Prijzen starten bij mij vanaf €1225 voor 6 uur fotografie. Ik vind het belangrijk dat de meest waardevolle momenten van jullie dag niet worden overgeslagen en daarom beginnen mijn pakketten bij 6 uur fotografie.

Dit is altijd inclusief een kennismakingsgesprek, nabewerkte foto’s in hoge resolutie op USB in een luxe bewaardoos, fine art wedding album, en een persoonlijke online gallery.

 

 

TESTIMONIALS

“Om onze trouwdag vast te leggen hebben wij Michelle ingehuurd. Michelle was erg betrokken, nam van te voren alle tijd om onze wensen door te spreken en zorgde voor een ontspannen sfeer met als resultaat prachtige foto’s van een geweldige dag! Spontane, romantische foto’s, precies zoals wij ze wilden. De foto’s werden snel en vakkundig geleverd op een stijlvolle USB stick. Tastbare herinneringen voor altijd!” – Ricardo & Suzanne

Michèlle heeft een hele fijne uitstraling en energie. Op de dag zelf is ze vanaf het eerste moment paraat en ze weet welke foto’s ze moet nemen die goed bij het bruidspaar passen. De loveshoot doet ze heel erg leuk, ze weet de goede emoties op te roepen voor prachtig zachte foto’s. De communicatie rond de bruiloft gaat erg prettig. Onze foto’s spreken voor zichzelf, echt een aanrader!!!” – Daniel & Maaike

“Michelle heeft onze bruiloft gefotografeerd. Een hele fijne en mooie ervaring! Met als resultaat prachtige foto’s waar we jarenlang van kunnen genieten” – Mike & Zahra

 

 

IS ONZE DATUM NOG BESCHIKBAAR?

Zijn jullie enthousiast over mijn werk en wil je mij boeken als jullie bruidsfotograaf? Voor vragen en mijn beschikbaarheid vul je onderstaand contactformulier in of mail je naar info@michellewever.nl. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

De reiskosten en reistijd zijn binnen Nederland inbegrepen. Bovengenoemde prijzen zijn geldig vanaf januari 2018 en kunnen op elk moment worden gewijzigd.