Nick & Olga | Suprise marriage proposal at the Shangri-La Hotel, Paris

Engagements

Wat is er romantischer dan ten huwelijk gevraagd worden in de stad Parijs? Nick mailde mij enkele weken voordat hij zijn vriendin Olga ten huwelijk wilde vragen in Parijs, of ik dit moment voor ze wilde vastleggen. Natuurlijk zei ik ja! Hij koos ervoor om dit te doen bij het prachtige Shangri-La Hotel. In het geheim planden we het aanzoek en bezocht ik een paar weken ervoor het Shangri-La Hotel om de kamers en balkons te bekijken, zodat het aanzoek perfect zou zijn. Nick en Olga komen namelijk uit Canada, wat maakte dat we elkaar pas zouden ontmoeten op de dag van het aanzoek. Ik vond het ontzettend spannend en ook leuk om te doen. Terwijl Nick en Olga de kamer in kwamen lopen, was ik achter de deur verstopt in de badkamer. Nu ging het echt gebeuren! Snel verplaatste ik me naar het raam naast het balkon en legde zo het aanzoek vast met de Eiffeltoren op de achtergrond. Zo’n mooi moment!! Samen met Nick had ik van te voren afgesproken om de verlovingshoot de ochtend erna te doen. En zo stonden we de volgende ochtend om 6 uur ‘s ochtends bij de Eiffeltoren. Het prachtige licht in de ochtend was het vroege opstaan meer dan waard. Geniet van deze fijne verlovingshoot!

Ben jij van plan om je geliefde te verassen in Parijs met een huwelijksaanzoek? Mail mij dan via info@michellewever.nl. Ik help je graag verder met het organiseren en vastleggen van dit bijzondere moment!

Locatie aanzoek: Shangri-La Hotel // Haar schoenen: Valentino // Jurk: Maje

SHARE