Dustin & Holly | Paris anniversary session Montmartre

Anniversary sessions

Parijs in de herfst is prachtig. Eigenlijk ieder seizoen staat deze stad mooi. Holly mailde mij of ik haar samen met haar man Dustin wilde fotograferen in Parijs om hun 3-jarig huwelijk te vieren. Een herfst shoot die het oudere gedeelte van de stad laat zien en voor een deel het nieuwe gedeelte met de Eiffeltoren in de achtergrond. Ik dacht gelijk aan Montmartre. Deze schilderswijk is een van mijn favoriete plekken in Parijs, ik wilde er altijd al een keer een shoot doen!

In november spraken we vroeg in de ochtend af bij Trocadero. Het was erg mistig deze ochtend wat een bijzondere sfeer gaf aan de foto’s. We hadden Trocadero helemaal voor ons zelf! Hierna vertrokken we naar Montmartre om de toeristen voor te zijn. Wat een fijne plaats is het, met schattige straatjes, het roze huis La Maison Rose en de typische lantaarnpalen in Parijs.

SHARE