Andrei & Daria | Couple shoot in Paris

Loveshoots

In het voorjaar ontmoette ik Andrei en Daria in Parijs voor een love shoot in de vroege ochtend. Het licht rond dit tijdstip in Parijs is gewoon geweldig en ik zal nooit uitgekeken zijn op deze mooie uitzichten over de stad. Andrei en Daria zagen er beide schitterend uit voor hun fotosessie in Parijs! Omdat ze in Parijs wonen verkozen ze als fotolocatie de Eiffeltoren voor het prachtige Île Saint-Louis, dicht bij de Notre Dame. Ik ben verliefd op de zachte kleurencombinatie van Daria haar jurk en de kleuren in haar boeket. Daria haar make-up en haar was prachtig gedaan door Tatiana van MedvedArt. Ik ben tijdens mijn fotosessies altijd op zoek naar het mooiste natuurlijke licht en details die op de best mogelijke manier het verhaal vertellen. Deze shoot in Parijs was een droom!

Daria over de foto’s:
“Omdat ik zelf fotograaf ben, wilde ik altijd al een paar mooie foto’s voor aan de muur hebben. Ik ben Michelle ontzettend dankbaar voor deze foto’s. Vooral omdat het bijna ons 6-jarig jubileum is! Ik zal deze foto’s voor altijd koesteren. Het voelt bijna als een droom om deze foto’s te hebben van Andrei en mij. Het was een geweldige ervaring om voor Michelle haar camera te staan!”

Ga je binnenkort met je geliefde naar Parijs? Wat dacht je van een prachtige love shoot van jullie samen tijdens zonsopgang? Stuur mij een e-mail via info@michellewever.nl en ik zie je hopelijk binnenkort in Parijs!

Fotografie door Michelle Wever Photography // Jurk via Asos // Haar schoenen: Dior // Haar & Make-up via Medved by Tatiana // Pak: Custom made // Schoenen Andrei: Altan Bottier

Deze shoot is gepubliceerd op B.LOVED Wedding blog


 

CATEGORIES
SHARE