Alex & Maggie | 1 year anniversary session in Paris

Anniversary sessions

Deze shoot heeft alle ingrediënten waar mijn hart om vraagt. Een prachtlocatie en een stijlvol koppel, tot over de oren verliefd op elkaar. Begin augustus nam Maggie contact met mij op voor een shoot in de stad van de liefde, Parijs. Één jaar geleden trouwde ze met haar liefde Alex in hun woonplaats Arizona. Nu wilden ze dit vieren met een fotoshoot in deze prachtige stad. Hoe romantisch! De stijl die Maggie beschreef (romantisch & flowy) sprak mij direct aan. Soms weet je gelijk dat het klikt, en deze shoot met Alex en Maggie was daar een mooi voorbeeld van. Ik houd ervan als koppels mij volledig vertrouwen!

Op 10 augustus ontmoette ik Alex en Maggie bij Trocadero, om 7 uur in de ochtend. Het beste tijdstip voor het mooiste licht en te kunnen genieten van de stilte, het gevoel de stad eventjes voor jezelf te hebben. Het blijft magisch deze plek. Er was veel regen voorspeld, maar deze ochtend bleef het gelukkig droog. Zo bijzonder om dit prachtige koppel te ontmoeten en de liefde tussen deze mensen vast te leggen. Ik wens ze alleen maar het allerbeste toe!

Reactie van Alex en Maggie:
“Alex and I spent our first wedding anniversary in Paris and it was M A G I C. We had these anniversary pictures done early one morning by Michelle. She did an amazing job and is so sweet. It was such a quite, peaceful morning and it felt like we had the whole city to ourselves. A cold, rainy, surreal memory I will never forget. I love you Alex James!” – Maggie & Alex

Gepubliceerd op de fine art blog Dusty Blue

     

SHARE